Mijn favorieten van ShowUP!

EINDELIJK het is zover: ik stond te trappelen om weer naar ShowUp te gaan. Ik vind het één van de leukste evenementen van het jaar.
Zoveel inspiratie, zoveel kleur daar word ik zoooo blij van!! Bij binnenkomst ben ik altijd even overweldigd; waar moet ik beginnen? De enorme hoeveelheid aan stands, mensen, kleuren. Ik moet dan even pas op de plaats maken en alles op me in laten werken. En dan maar proberen om systematisch alle hallen af te werken en maar hopen dat ik niets mis. Wat me als eerste opviel is dat het dit jaar niet zo erg warm was in de hallen en dat vond ik heel prettig.

Opvallend vond ik de trendzone; heel aansprekend met al die kleuren.
_MG_6251    _MG_6252

_MG_6235_MG_6249

_MG_6259

En ik vond nog heel veel andere dingen leuk, kijk maar mee;

De Bloemenier
Maaike ben ik al een keer eerder tegengekomen bij Creative Live en toen maakten haar bloemen al een grote indruk op mij. Ik vind ze eenvoudig en stijlvol! Bij Maaike kun je doe-het-zelf pakketten bestellen zodat je de bloemen zelf kan maken of bestel één van die ontzettend mooie kaarten.
www.debloemenier.nl

_MG_6425   _MG_6407

_MG_6417_MG_6422

Liljebergs
Ze gaan echt nooit vervelen de mooie foto’s van Liljebergs. Wat moet ik er verder over zeggen: de foto’s spreken voor zichzelf, de vlinders en insecten, prachtig. Aan iedere foto kun je zien dat hij met passie is gemaakt!
www.liljebergs.nu

_MG_6612 _MG_6624_MG_6608_MG_6625

Studio Roof 
De producten van Studio Roof vallen op door hun kleuren en de details. Er zijn producten die heel leuk zijn voor kinderen zoals de jungle animals en het memoryspel. En er zijn producten die overal passen. Ik ben weg van de kleurige insecten!!
www.studioroof.com

_MG_7035_MG_7044_MG_7055_MG_7048

Annemiek van Duin voor Studio Hamerhaai
Annemiek werkt samen met Studio Hamerhaai. Annemiek is kunstenaar en beschildert o.a. de Rijkswachters die daardoor Rijksmeester genoemd mogen worden. Met een Rijksmeester haal je dus eigenlijk twee kunstwerken in huis. Leuk om Annemiek aan het werk te zien!
www.annemiekvanduin.nl
www.studiohamerhaai.nl

_MG_6794_MG_6805_MG_6808  _MG_6840

Assembli
Ik heb echt iets met dieren, ik kom er altijd weer bij uit. De dierenkoppen van Assembli vallen ook wel op dus je mist ze niet gemakkelijk. Blikvangers voor aan de muur. Of de vlinders van prachtig papier gemaakt. Keuze genoeg!
www.assemblishop.com

_MG_6403_MG_6394

_MG_6376

Dutchs Brands Collective
De Dutch Brands Collective stelt zich ten doel om het aanbod van kleine onafhankelijke ondernemers onder een dak samen te brengen zodat het voor kopers mogelijk is om in één order van meerdere ondernemers spullen af te nemen. Voor de duidelijkheid: alleen voor ondernemers, niet voor particulieren. Mijn tip: kijk eens op de website daar zijn heel veel mooie dingen te zien!
www.dutchbrandscollective.com

_MG_6504_MG_6494_MG_6526_MG_6517

 

Foto-impressie:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.