Inspiratie op Creative Life 2019

Zaterdag was het dan weer zover: een bezoek aan Creative Life. Een gezellige, drukke beurs waar standhouders hun creaties laten zien. Wat was er weer veel moois te zien en ik vind er altijd zo‘n gezellige sfeer hangen. Veel stands waar ook workshops gegeven worden: al die mensen die enthousiast bezig zijn. Heel leuk weer. Gelukkig was ik er vroeg want het werd in de loop van de dag steeds moeilijker om foto’s te maken zonder voorbijlopend publiek 😉.
Hieronder mijn impressie:

Studio Snowpuppe
Om 11.00 uur heb ik de presentatie van Studio Snowpuppe bijgewoond. Kenneth en Nellianna vertelden enthousiast over hun ontzettend mooie gevouwen kunstwerken.
Zoals Nellianna zat te vouwen tijdens het praatje van Kenneth: het ziet er zo gemakkelijk uit………..
Ze hebben een DIY boek uitgebracht met duidelijke uitleg en tekeningen.
We kregen allemaal een Kroonuppe ( plafondroos ) mee om thuis zelf te kunnen maken.
www.studiosnowpuppe.nl

_MG_7813_MG_7825

_MG_7845    _MG_7852

Roosmarijn Knijnenburg
Al lange tijd ben ik fan van het werk van Roosmarijn Knijnenburg maar ik had Roosmarijn zelf nog nooit ontmoet. Ik vond het dan ook erg leuk om Roosmarijn te zien. Ik word zo hebberig van al die mooie tekeningen, haar ‘pronkplekjes’, de diertjes en eigenlijk alles wat er stond uitgestald.
www.roosmarijnknijnenburg.com

_MG_7953_MG_7980_MG_7982 _MG_7970

Keramiek
Bij de stand van het Arnhems Keramiek Atelier was iemand bezig met pottenbakken. Ik zag met verbazing hoe deze mevrouw, terwijl ze in gesprek was met een bezoekster, een perfect potje wist te vormen. De producten van het Arnhems Keramiek Atelier waren zonder uitzondering heel indrukwekkend.

In deze stand was ook Atelier Menheere te vinden. Hele mooie schaaltjes en schalen met een subtiel detail bijvoorbeeld een flamingo of een tekst, houten lepels met tekst. Heel leuk!

En dan was daar Mella met ontzettend mooie porseleinen sieraden, schaaltjes en diertjes. Ik was op slag verliefd op die schattige beertjes! Wat een ontzettend leuke hebbedingetjes.
www.arnhemskeramiekatelier.nl
www.ateliermenheere.pb.gallery
www.mella.nl

_MG_7773_MG_7788_MG_7792_MG_7764

De Meisjes
Een heel leuk ingerichte stand: de stand van De Meisjes. Een combinatie van Piet en Kees, Stitchonomy en Megan Muck McNulty. Erg knuffelige lama’s met oer-Hollandse namen, mooie posters en mini kunstwerkjes in een borduurring. Er was een keuze in het volgen van workshops in borduren, smyrna knopen en piñata’s maken.
Het is zeker ook de moeite om de site van Stitchonomy te bezoeken want als je houdt van handwerken word je daar heel blij van.
www.stitchonomy.nl
www.pietenkees.com
www.meganmcnulty.nl

_MG_8212_MG_8244_MG_8265_MG_8218

Atelier Vanrosa
De stand van Atelier Vanrosa trok mij meteen aan want ik ben nu eenmaal gek op de kleur roze. Wat een mooie spulletjes heeft Rosa. De sieraden zijn erg mooi. Ze hebben een luxe uitstraling en zijn vooral heel vrouwelijk!
Ook de gebruiksvoorwerpen zoals de schaaltjes zijn erg mooi!
www.vanrosa.nl

_MG_8111_MG_8109_MG_8152_MG_8146

Fotoimpressie:

Advertisements

2 thoughts on “Inspiratie op Creative Life 2019

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.