ShowUP or not to ShowUP!

Zondag was het weer zover: showUP. Gezien de omstandigheden met betrekking tot corona twijfelde ik of ik zou gaan. Maar het was zo fijn dat het dichtbij was, deze keer, en ik las dat er allerlei maatregelen waren genomen dus kon ik de verleiding niet weerstaan.
Het was weer erg leuk om rond te lopen tussen alle standjes. Ik heb me geen moment onveilig gevoeld.
Wat betreft de Brabanthallen; in een half uur stond ik er. De hal waar we binnenkwamen was erg ruim en licht. Spijtig dat de andere hallen vrij donker waren. Ik vind dat de producten dan niet zo goed uitkomen en dat is jammer.

Hieronder een impressie van wat ik gezien heb; nieuwe producten en ook oude ( vertrouwde ) bekenden.

Fundamental Berlin
Fundamental Berlin is gestart door de vrienden Gunnar Rönsch en Stephen K. Molloy. Samen met hun ontwerpteam maken ze enorm mooie producten. Wat ik erg mooi vind is de Muse vaas. Jullie weten vast wel dat ik weg ben van roze en van vazen dus werd mijn blik meteen getrokken naar deze prachtige vazen. En dan die ontzettend mooie insecten. Daar ben ik ook helemaal weg van!!
fundamental.berlin

Studio Thier & Van Daalen
Wat mij aanspreekt aan de producten van Studio Thier & Van Daalen, die ontzettend mooi en verfijnd zijn, is de filosofie erachter. “Don’t take the world for granted “ is hun motto. De wandplanken zijn gemaakt van plastic afval, iedere plank is verschillend.  Ze zijn op een bepaalde manier heel grappig. Een kijkje op hun website is de moeite waard want Thier & Van Daalen uit Eindhoven maken hele mooie producten.
thiervandaalen.com


Cor Unum Keramiek
Bij Cor Unum werken ontwerpers, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, studenten en vrijwilligers samen. Bij Cor Unum ( één van hart ) wordt er van uit gegaan dat iedereen talent heeft en dat iedereen een plaats verdient. Dat, in combinatie met duurzaam ondernemen, maakt van Cor Unum een wel heel bijzondere onderneming.  En er worden echt hele mooie dingen gemaakt! Ik was al eens in de winkel geweest in Den Bosch en toen was ik al onder de indruk van wat ik daar zag. Ik ben nu eenmaal gek op keramiek …..
www.cor-unum.comFotoverslag:


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.